Brock RC Logo oxigin Logo OZ Racing Logo Tomason Logo Concaver Logo Vossen Logo

Thule Europower

Thule

€ 499

De Thule EuroPower 915 is een veelzijdige fietsendrager van de bekende Zweedse kwaliteit. In verschillende testen scoort de Thule EuroPower 915 erg goed. De hoge bouwkwaliteit, de stabiliteit achterop de auto en de aantrekkelijke prijs dragen hier aan bij. De Thule 915 is een fietsendrager met een laadvermogen tot 30 kilo per fiets. Deze fietsendrager is uitermate geschikt voor het vervoeren van E-bikes, maar ook mountainbikes en racefietsen neemt u eenvoudig mee. De afneembare fietsarmen zijn verbeterd voor nog makkelijkere montage van de fietsen.

De ruimte tussen de fietsen van 25 cm maakt het makkelijker de fietsen te positioneren zonder dat deze elkaar raken. De met 1 hand te bedienen koppeling vereist maar weinig sluitkracht, maar biedt nog steeds de allerhoogste mate van stabiliteit en veiligheid. Door middel van voetpedaal is het mogelijk om de drager te kantelen om zo toegang te verschaffen tot de bagageruimte. Een ingebouwde stop voorkomt dat de de fietsen de grond raken. Met mistachterlicht en achteruitrijlicht.

De drager en de fietsen zijn afsluitbaar. Geschikt voor vrijwel alle fietsen en wielmaten. De drager is eenvoudig plat op te vouwen om in de bagageruimte te worden bewaard.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties:

via onze Facebookpagina! of via onze Instagram pagina!

Bij een offerte aanvraag voor velgen gelieve het model en bouwjaar van uw wagen te vermelden.

* Deze velden zijn verplicht.

Verzenden

Gerelateerde Producten


Logo Bridgestone Logo Maxxis Logo Yokohama Logo Kleber Logo Toyo Tires Logo Michelin